Katonaláda asztal, bárasztal
Cikkszám: FKB07 Készlet:
1 db (egyedileg készített termék)

78 990 Ft


Szállítás: 1-3 munkanap Garancia: 1 év

A termék a dekorációkat nem tartalmazza (italok)!

A bárasztal tartalmazza:

  • 6db borospohár
  • 6db pálinkás pohár
  • 1db kínáló tál
  • 1db üveghordó. 

Sokat gondolkodtunk, hogy vajon vállalhatjuk-e ennek az asztalnak a közzétételét. Amikor ez a katonaláda hozzánk került még híre sem volt a napjainkban dúló konfliktusnak. Arra gondoltunk, hogy béke asztalnak nevezzük el, lőszerek helyett inkább baráti társaságok jó hangulatához, italokkal legyen teli ez a láda, illetve ebben a formában asztal.

Igazán romos állapotban került hozzánk, a felnyíló teteje teljes cserére szorult. Mivel próbáltuk megőrizni az autentikusságát így csak a legszükségesebb elemeket cseréltük ki. A feliratot is próbáltuk megmenteni. A láda belseje 4mm kemény fából készült, rétegelt lemezzel van bélelve. Kialakítva a 6db boros pohár tartóját, két kis polccal a pálinkás poharak részére. 3db kis akasztót helyeztünk el a palackozott italok részére. A polcok alatt kis salátás tál kapott helyett, illetve a másik polc alá az üveghordó került. A világítást elemmel működő LED lámpa biztosítja.

Az asztal külsején a fém részeket rozsdamentesítettük, festettük, antikoltuk. A fa felületet csiszoltuk, alapoztuk, szórással festettük majd 3D-s stencil technikával mintát helyeztünk a láda felnyíló tetejére és belsejére. Két réteg lakkal zártuk a felületet. A lábak egyedi méretezésűek, sarokvassal merevítve, stílusában hozzá illő, funkcióját tekintve stabil jó teherbírású lábakat alakítottunk ki.

Összességében egy igazán egyedi, látványos megjelenésű, többfunkciós kisbútor született, ami egy nappaliba, legénylakásba nem mindennapi látványt nyújt.

 

 


Márka
Kategória
Elhelyezés
Anyag
Dimensions
800 × 420 × 480 mm
Weight
19 200 G