Rólunk

A Varázsdekor egyedi, kézzel készített kézműves termékek készítésével foglalkozik. Az otthon melege, meghittsége dekortárgyainkkal fokozható. 

Az otthon mindenki számára mást jelent. Különböző egyéniségek vagyunk különböző ízléssel, stílussal. Talán az mindannyiunk számára fontos, hogy egy ledolgozott nap után milyen környezetbe térünk haza feltöltődni. Számunkra a dekoráció elengedhetetlen része, hogy a lakásból az otthon meghittsége keljen életre.

Az alkotó miközben munkája készül telítődik gondolataival, érzéseivel. Amikor az elkészült portéka új otthonra lel, folyamatosan készítője energiáját sugározza ki maga körül. Mi szívvel, lélekkel dolgozunk, minden megalkotott alkotás a szeretet rezgését hordozza, közvetíti.

Ehhez kívánunk a saját magunk által megmunkált tárgyakkal, valódi otthon érzést teremteni. Akár hangulatlámpákkal, akár fali dekorációkkal vagy bármely virágkaspóval. Termékeink különböző stílusban készülnek, gondolunk a klasszikus otthonokra és a modern irányzatú lakások enteriőrjére. Válogass ízlésednek megfelelő dekorációs termékek közül. Reméljük megtetszik, otthonra lel nálad és lakásod ékkövévé válik.

Nem kell nagy beruházás ahhoz, hogy egy jól megválasztott dekoráció varázslatos hangulatot teremtsen. Ez a mi küldetésünk…