Hogyan tudok Barionnal fizetni?

Mi az a Barion?

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságos módon tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban.

A szolgáltatást a Barion Pamyent Zrt. biztosítja, amely a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsájtó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Hogyan tudok Barionnal fizetni?

Nálunk az összes bankkártyás fizetést a Barion bonyolítja, így ha rendeléskor a bankkártyás fizetést választod, akkor a Barion fizetési felületére fogunk irányítani. Ezen a fizetési felületen nem szükséges regisztrálnod, elég megadnod bankkártyád számát, a lejártai dátumát és a hátoldalán található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ingyenesen regisztrálhatsz is a Barion rendszerébe, így a jövőben nem kell megadnod ismét a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elegendő csupán az e-mail címed és a jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is jelentősen növeli!

Milyen bankkártyákkal tudok fizetni?

Tudok-e bankkártya nélkül fizetni?

Ha nincs bankkártyád, akkor a fizetéshez használhatod az előre feltöltött Barion egyenlegedet. Átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni. Továbbá ismerőseid és üzletfeleid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni a Barion egyenlegedből.

Igyenes és az is marad

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincs és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valalmint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Vásárlások követése egyszerűen

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon egyaránt. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is láthatod, hogy mit vettél.

Első a biztonság!

A Barion szervereit a Norton / Symantec / Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrízd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát a Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.